Over Northwall

“Of je nu een professionele atleet bent, een recreant, een vrachtwagenchauffeur of eenkantoormedewerker - ongeacht wie je bent - wij koesteren het geloof dat beweging,ontspanning en sport van onschatbare waarde zijn.”

Ontstaan

Welkom bij Northwall, waar onze reis begon als een gedurfde visie die is uitgegroeid tot een opwindend avontuur in e-commerce. In 2016 hebben we onze digitale deuren geopend met één doel voor ogen: het leveren van unieke en hoogwaardige producten aan onze klanten.

Vanaf het prille begin zijn we een hecht team met een gedeelde passie voor sport. Wat begon als een kleinschalig initiatief is uitgegroeid tot een reis van groei en ontdekking.

We hebben ons voortdurend aangepast aan de wensen van onze klanten en de evoluerende wereld van de sport recovery. Hierdoor hebben we niet alleen een plekje veroverd in het hart van onze klanten, maar hebben we ook waardevolle connecties opgebouwd met partners die onze visie delen.

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons door uitdagingen geleid en tot successen gebracht. We zijn trots op wat we al hebben bereikt, maar nog meer benieuwd naar wat de toekomst voor Northwall in petto heeft.

Bedankt aan elk individu, van klant tot partner en van medewerker tot leverancier, om deel uitte maken van ons groeiende verhaal. Samen streven we ernaar om Northwall verder te laten bloeien en te blijven verrassen met nieuwe en avontuurlijke mogelijkheden.

Missie en visie

Bij Northwall streven we ernaar een gezonde en gelukkige gemeenschap te creëren, waariedereen, van professionele atleten tot recreanten, en van vrachtwagenchauffeurs totbedienden, kan genieten van een leven vol beweging, ontspanning en sport. Onze missie is duidelijk: we geloven dat iedereen baat heeft bij voldoende lichaamsbeweging en de juiste ontspanning.We zetten ons in om deze missie te realiseren door middel van onze massage- en recovery producten. Of je nu topprestaties wilt leveren, een gezonde levensstijl nastreeft, of iemand bent met een veeleisende baan, onze producten bieden de nodige ondersteuning voor een sterklichaam en geest. Samen bouwen we aan een actieve, veerkrachtige en gelukkigegemeenschap.

Onze producten

Stap binnen in de wereld van ultieme ontspanning en herstel met onze hoogwaardigemassage- en recovery producten. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al jouw behoeften te voldoen, met een focus op kwaliteit en doeltreffendheid. Van krachtige massage guns die diepgaande spierontspanning bieden tot spijkermatten die zorgen voor een verkwikkende drukpuntmassage, wij hebben alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest inbalans te brengen.Onze slaapmaskers bieden een oase van rust, terwijl onze rugbraces optimale ondersteuningbieden voor een gezonde houding. En voor degenen die hun cardiovasculaire conditie willen verbeteren, bieden onze duurzame springtouwen een effectieve en plezierige manier om in beweging te blijven.Bij Northwall streven we niet alleen naar effectieve producten, maar ook naar jouwgemoedsrust. Daarom voldoen al onze massage- en recovery producten aan de hoogstekeurmerken en zijn ze vervaardigd uit premium materialen. Kies voor zelfzorg van topkwaliteit en ontdek de ultieme ervaring van herstel met Northwall.

Join Northwall

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe producten, acties en/of tips & tricks voor een snel herstel? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over onze producten of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons en wij helpen je graag verder!